БО ОМ - БА Аа!!!

БО ОМ -  БА Аа!!!...

   -   НАЧАЛА!!!(Аа)...  БО ГО ОВ!!!(БА)... -                (БА Аа)

БО ОМ!!!...

   -  ИИ...   ВЪСЁ ЁЁ!!!...  ВЪ СЁ Ёё!!!...                (БО ОМ)

   -  НА ЧА ЛО ООСЬ!!!... -                (ООСЬ) 

ВЪ  ИН ОЙ!!!...  МИ ИР!!!...                (ОМ)

   -  МЫ Ыы СЪ ЛЬ!!!...                (М)

   -  ПО ЛЕ ТЕ ЛА!!!... -                (О)

БО ОО - Бо оо!!!...

   -  ОТ ОЗ ВА ЛО ООСЬ!!!... -

   -  БО ОМ - БА Аа!!!...  Бо ом - Ба аа!!!... -

      АА


Рецензии