Вони такi, чоловiки, - не знати, що вiд них чекати
Капризи їхні сотні літ – капризніші жіночих всіх.
Вони – ще більше, ніж жінки, – їх вимагають шанувати.
Вони – ще більше, від жінок, – так прагнуть лінощів і втіх...
Не хочуть чути про дочку, і кожен першим хоче сина.
І за жіночій кожний крок дошкульно вимагають звіт...
Вони такі, чоловіки, вони – обов'язково кинуть:
Чи то до іншої втече, чи першим піде в інший світ...
Свидетельство о публикации №117042902611