Нарештi вони - на пiдборах! Нарештi!

Нарешті вони – на підборах! Нарешті!
Вони – дочекались, і ми – дочекались.
І вийшли коліна з зимових арештів.
Й найвищі підбори зі шафок дістались.

І ось – на підборах, найвищих у світі, –
Крокують по вулицях ноги і ніжки.
І жоден із поглядів буде не лишнім –
Заради очей ходять ніжки по літі...

А я – вже дорослий. І байдуже. Майже...
Я тепло іду із підборами поряд.
А погляди хлопців всю правду розкажуть –
Про те, як всю зиму чекали підборів...


Рецензии