Музикам найважче - iм хочеться теж танцювати

Музикам найважче – їм хочеться теж танцювати.
Музики – не винні, що їм роздали інструменти.
Музикам найгірше у майже інтимні моменти,
Коли починаю у танці тебе обіймати.

Ще грають музики, а очі в музик – вже з печаллю.
Музикам так мріється кинути скрипку і бубон.
Їм хочеться крикнуть: «Ми теж обійматися любим»,
Та змушені грати і думати: «Люди – безжальні...»

А я – обіймаю тебе, я насправді – безжальний.
А ти у обіймах – без скарги – заплющила очі...
Музик забуваємо... Хай собі мріють, що хочуть...
Хай заздрять... Хай грають обіймам моїм танцювальним...


Рецензии