Ми йшли на каву, а пили - чай...
Ми йшли на каву, а пили – чай...
Посеред Львова всміхались ніжно –
Хай бачать, хай...
Чого лякатись,
Кого боятись? Дорослі вже.
І так приємно було торкатись
Плеча плечем.
Ми гарна пара...
Яскраве сонце... І неба синь...
І не наважилася жодна хмара
На жодну тінь...
Свидетельство о публикации №117042809239