БО ЖЕ СЪ ТЪВО!!!

ТЪВО РЕ ЕЦ!!!...                (ТЪВО)

   -  ВО ОО ЛЯ!!!(ВО)...  ТЪ ВЕ ЕР ДА Аа!!!(ТЪ)... -

СЪ ВЯ ЯЯ ЗЬ!!!...                (СЪ)

   -  НА Аа - ВЕ КА Аа!!!... -

ЕСТЬ!!!(Е)... -  ЖИ ИЗ НЬ!!!(Ж)...                (ЖЕ)   

   -  БО ОО ГА Аа!!!...                (БО)

   -  ВЪ  ТЕ БЕ Ее!!!... -               

РА АС ТИ Ии!!!...

   -  РА Аа СЪ ТИ Ии!!!... ЖЕ Ее!!!...

   -  Уу - ЖЕ!!!...  Уу -  ЖЕ Ее!!!... -

      ЕЕ

      P.S

      Аа -  НАЧАЛА(А)  ВЪ ТЕБЕ(а)

      КА -  ДУША

      ВЕ -  ВЕ ДЕ ЕНЬ ИЕ

      НА -  НАЧАЛА

      ОО -  ЛУЧЕНИЕ(О)  БОГА  ВО  ВЪСЕ  МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ(О)

      Ее -  ЕСТЬ(Е)  ВЪ  ТЕБЕ(е)

      БЕ -  ЕСТЬ(Е)  БОГЪ(Б)

      ТЕ -  ЕСТЬ(Е)  ТЪВЁРЪ ДО(Т)               


Рецензии