Ти знов? Про Львiв? Про Львiв i про любов?
немов на світі інших тем немає?..
Про те, що є крім Львова теми, знаю.
Та про любов і Львів – і знов, і знов.
Слова про Львів у багатьох читав,
і не скажу, що згідний, чи не згідний.
Львів – мудрий, теплий, він для всіх нас рідний.
Для всіх, хто через Львів себе пізнав.
Не ображаю Львів, і не грішу:
я – щирий у простих словах любові.
Все краще, що зі мною є, – у Львові:
живу, люблю у Львові, і пишу...
Свидетельство о публикации №117042711243
красиво написали...с первого раза всё поняла)))
Инна Раевская 08.02.2018 19:51 Заявить о нарушении