Погляд

Один лиш погляд звів судомою.
Одна лиш мить - на все життя.
Були ми досі невідомими,
Й лишилися. Та почуття,

Що виникають так негадано,
Але не йдуть, як не питай.
Один лиш погляд, серцем наданий,
Одна лиш мить - і в серці рай.

Рай мого серця був заквітчаним,
Та лиш з тобою дав плоди.
Одне лиш серденько обвінчане,
Одні лиш спогади й думки.

Ти був далеким та небаченим,
Та став відкритим та близьким.
Всіх інших можна брати пачками,
Та ти... Ти інший. Не такий.

Як цінно в світі бути щирими
І в жилах мати простоту.
Тоді і руки стануть крилами,
І будеш мати за мету

Щось дуже вірне і незаймане,
Щось дуже сяюче, як ти.
А ти.. Ти є. Такий осяяний...
Такий, з яким життям іти.

Один твій погляд звів судомою,
І доторкнувся до душі.
Були ми досі невідомими,
І невідомими пішли.

28.07.2016


Рецензии