Дзвони чорнобиля

Дзвони  Чорнобиля  у  вічності  лунають -
Найбільша  техногенна  катастрофа,
У  двадцять  перше  із  двадцятого  волають,
Вселяють  жах,  тривогу  і  неспокій.

Куди  не  кінь  -  людський  скрізь  фактор:
Недоробив,  зробив  щось  «на  авось»,
Тому  рвонув  Чорнобильський  реактор,
Державне  будівництво  в  Україні  не  збулось.

Людська  істота  в  світі  сама  досконала
І  їй  під  сонцем  жити  б  та  любить,
Але  завжди  і  скрізь  їй  щастя не  хватало,
Тож  намагається  всяк  іншого  перехитрить.
              26.04. 2017р., Київ


Рецензии