Мадамi гоноровiй

Така, як всі, а пихи – на п'ятсот,
а може, і на тисячу подібних.
Таких – пихатих, неприємно дивних, –
я чув, і знаю кожен оборот...

Ну, що скажу... Нічого не скажу.
Не побажаю «творчої наснаги».
На варта ніц – ні слова, ні уваги.
Без спілкування нерви збережу...


Рецензии