Ти вчора подзвонила п, яна

Ти вчора подзвонила п'яна –
я зрозумів тебе, пробач.
Я – знаю це вино, кохана,
я – знаюсь, я – жінок тлумач.

Ти говорила так, як завжди, –
розсудливо, без зайвих слів,
та я хмілів смаками правди.
І стан сп'яніння зрозумів.

Ти говорила, поки ранок
не намішав коктейль небес...
Бував і я коханням п'яний –
і я не перервав тебе...


Рецензии
Чудово! ...таке перервати неможливо! П!янійте на здоров!я!!!

Валентина Козачук   25.04.2017 07:12     Заявить о нарушении
Займуся впритул!

Миклош Форма   25.04.2017 10:12   Заявить о нарушении