Повернусь до кохання, яке вже, здавалось, забув

Повернусь до кохання, яке вже, здавалось, забув.
Повернусь до кохання – минулого і непростого.
Я б сказав про кохання таке: це кохання-небога...
Повернусь, бо напевно його глибини не збагнув.

Це, можливо, образою буде – сказати таке:
Що минуле кохання – знайома, прочитана книжка,
Де на кожній сторінці закладками схована ніжність.
Від якої у серці назавжди тремтіння п'янке.

Повернусь до кохання... А ти повернешся, скажи?
До минулого? До непростого? Кохання-небоги?
Може, небо так хоче, щоб збіглися знову дороги,
Щоби знову про ніжність згадали дві світлі душі...


Рецензии
СпасиБо за поэзию строк, Миклош.
Перевела и я:
http://www.stihi.ru/2017/04/27/135
Уважительно,
Светлана

Светлана Груздева   27.04.2017 00:15     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.