Твои глаза зеленые такие...
Бо вони із трави в росі.
Поцілунок - мов сік із клена...
Я вклоняюсь твоїй красі!
Твоя пристрасть така нестримна,
Й зовсім юні з тобою ми.
Весно-весно, моя царівно,
Поцілуй мене й обніми...
Свидетельство о публикации №117042404360