Свiдомим

Не важливо в якій мові,
То людей грабують,
Але мізки нездорові,
Того ж бо не чують!

Їм би тільки покричати:
"Мова солов'їна!"-
Один одного вбивають,
Хоч одна родина!

Б'ють,вбивають ворогують,
А пани сміються,
Як раби живуть -бідують,
І за мову б'ються!

Бийтесь,дурні,ворогуйте!-
Пан кричить у вуха.
Між собою побудуйте,
Бідність та розруху!

Щоб ніколи проти пана,
Ви не об'єднались,-
Вам лишиться ж мова гарна,
Та середній палець!!!

А пани поміж собою,
Якось розберуться,
Не важливо в якій мові,
Гроші ті куються!


Рецензии