Зеленою лечу на сонце зранку
Рятує очі сірий капелюх.
Йдуть поруч дві панянки-коліжанки,
Такі, що аж перехопило дух.
Сміються і про радісне говорять.
О, аромат дівочих таємниць...
Я... Капелюх... Зелена... Сонця море...
Звабливий львівський шарм дівочих лиць...
Вони в авто злітають на зупинці –
Миттєве щастя ранішних примар...
Летітиму на Сонце наодинці,
Я – львівський і нескорений – Ікар...
.................................
Зелена – вулиця у Львові, існує від 1544-го року.
Свидетельство о публикации №117042303399