УС ТЪРО ОЙ СЪ ТЪВО!!!

УС  ТЪРО ОЙ   СЪ   ТЪВО!!!...

   -  ТЪВО Ёё!!!...

   -  ОО ЧЕ ЕНЬ!!!...  ПЪРО ОС ТО ОО!!!... -

НА ЧА ЛО ОО!!!...  ВЪ  ТЕБЕ Ее!!!...

   -  ТЪВО РЕ ЕЦ!!!... -                (ТЪВО)

СЪ ВЯ Яя ЗЬ!!!...  ТЪРО ОЙ  НА Аа Яя!!!...                (ТЪРО ОЙ  СЪ)

   -  УС  ЛО ОО ВИ ИЕ!!!...                (УС)

   -  ЦЕЛЬ  НО ООСЬ ТИ Ии!!!... -            

СО ОХ РА НИ Ии!!!...

   -  ДУ УХ!!!...

   -  СЫ Ыы НЪ!!!...

   -  ОТ ЕЦ!!!...

   -  ВЪ   ТЕ БЕ Ее!!!... -

   -  УС!!!...  ТЪРО ОЙ!!!...  СЪ  ТЪВО!!!... -

   -  ТЪВО  Ёё!!!...

   -  ВЪ  НУ  ТЪРИ Ии!!!... -

      ТЪРИ

      P.S

      ТЪРИ - ЛУЧЕНИЕ(И)  ЕН ЕР ГИИ(Р)  ТЪВЁРЪ ДО(ТЪ)


Рецензии