Эй инсан
Дурарин кьяляхъди гъушну инсанар.
Гъарзариин арайиз гъафну хулар,
Дишагьлийири ккирчну гъурху бархлар.
Амсарин зиин али дагъдин кIакIназ,
Агъир ччвур тувнайган яв багъри гъулаз,
УтIурккну фици сивуз аьхъю-яман,
Дюзерилан ич1ли укIу, эй инсан!?
Свидетельство о публикации №117042311301