Мова
На трьох мовах файно пишу вірші.
Та російською чомусь найліпше,
Хоч з дитинства вчили мене мати,
На вкраїнській мові розмовляти.
І не можу то я зрозуміти,
Чом ведуть розмови на івриті,
Наші олігархи між собою,
Щоб не було то доступно гою?
Як гешефт виходить гарний мати,
То й скріпляють все на мові ката,
Та й по кожній в раді видно пиці,
Що до серця ближче мова вбивці!
Взагалі,я хочу що сказати:
Не по мові вибирають брата,
Не по мові ми товариші,-
По думках що в серці і душі.
Вже давно повинні зрозуміти,
Ті провладні здодії бандити,
Що живем усі в одному світі,
І потрібно дружно в мирі жити!
І шукати ворога у собі,
В ненаситній до грошей жадобі,
То ж бо найстрашніший з ворогів,
На якій би мові не хотів!
Не в багатстві і не в грошах сила,-
Все з собою не візьмеш в могилу,
А в бажанні ближнім помагати,-
Бог за все добром тобі відплатить!
І не буде там вкінці різниці,
На якій ти мові помолився,
Бо Всевишній всі думки читає,
А в думках відмінностей немає!
Свидетельство о публикации №117042301088