***
Ластівка добра і теплоти.
Я для тебе була і ще є дитина
І для мене найдорожча ти.
Ледь посмішка торкає твої губи,
Що розцвіли,як маки навесні.
Так хочеться до тебе доторкнутись
І пригорнутися ...так хочеться мені.
Скільки я на світі буду жити,
Ти в моєму серці не помреш.
Доки в грудях серце буде битись,
Втратити тебе я так боюсь.
Я на тебе хочу надивитьсь,
І чомусь ніяк не надивлюсь.
Моя кохана і єдина мамо,
Як сонечко потрібна ти мені,
Ти все,матусю знаєш і все бачиш.
О,серце,серце,чому так болиш?
Свидетельство о публикации №117042208268