так собi борщ

Я, намрiяла собi ,коханого як ты.
Ты,заплющив очi,бо,злякався высоты.
Я казала що люблю,ти що любиш борщ.
Любий,добре ж все у нас?
Лоба ти не морщ.
Я,борщі тобі вірю,а ти іх іси.
На роботі, до пізна,пива принеси.


Рецензии