Я йшов до тебе крiзь яскравий день
коли стежки підсохли після зливи.
Я – йшов. Хода – не віднімала сили.
А вітер – не співав сумних пісень.
Для суму в серці місця не було,
хоча сумні ішли назустріч люди.
Не хочу сумувати і не буду,
бо щастя усвідомлення прийшло,
що щастя – є: ми хочемо, чи ні,
а щастя – мить, що є, була, що буде.
Крізь день яскравий йдуть назустріч люди
й серцями усміхаються мені...
Свидетельство о публикации №117042201675
Фили-Грань 22.04.2017 07:30 Заявить о нарушении