Свою я душу вiдпускаю

Душа моя лети далеко,
Де зараз там летить лелека,
Де синє небо ти лети,
За обрії за сині гори,

Де не чекає мене горе,
В такі краї лети душа,
Де вілним можу стати я,
Туди лети моя душа,

Свою я душу відпускаю,
Але вона поки чекає,
Надія досі в ній живе,
Що буде краще тут мені.


Рецензии