мое життя

Мое життя я тебе кохаю, куди без тебе я почиваю, кирпата е близько, литають птици низько. Биль втрати так гризе, я стою зитхаю на корнизи, и благаю життя людську мою, за свое життя вбью... Молитви читаю и биль зцеляти, допоможить мени люди не хочу страждати, хочу я исти, хочу писати писни и спивати и биль з памьяти стерти...


Рецензии