Ви напевне давно у щасливому шлюбi...

Ви напевне давно у щасливому шлюбі...
Вам і вірш про любов не здається потрібним.
І слова про страждння чужі – навіть згуба,
Бо щасливі так прагнуть почути подібних.
І не вірять у те, що без щастя можливо.
Забувають про тих, хто кохання шукає.
І втрачають можливість побачити диво
Лиш у тім, що до серця тебе пригортають...
Я не буду читати мораль, я не пастор.
Ні, я той, хто вірші про кохання складає. 
Той, хто духом у вірші не дасть занепасти.
Хто щасливих у шлюбі одразу впізнає...


Рецензии