Такова жизнь..
Весняний вітер шепче в вуха край,
Та досить вже ,бо я не в тому віці,
Дорога встелена трояндами не в рай.
На скронях проблески піввікового срібла,
Біля очей вже зморшки як панно,
Нема румьянцю ,з часом шкіра зблідла,
Взялась потьм'яною з картини Пікассо.
Тече по венах кров вже без бурління,
Лиш біля сердця ускоряє біг,
Таке життя ,з піввіку- животіння,
І молиш Богу ,щоб не збило тебе з ніг!
Чекав що ,буде ,все ще далі буде,
Лани зелені , в гаї соловьї
На жаль ,лани ті зовсім пожовтіли
І соловьї співають не мені.
Таке життя - в чеканні та стражданні
І жодна мить не вернеться назад.
Цінуй ,що маєш - справжнє ж бо кохання,
Дається долею і Богом тільки раз!
21.4.17 А. Подільська
Свидетельство о публикации №117042106107
І солов'ї співають не мені.
О Боже! Дай мені ти сили,
Оживу я, мабуть, по весні.
Коли її зустріну, свою долю,
І моє серце, знову покохає.
Буває, що й любов, неволя,
Та душа прагне, її чекає.
З теплом, та повагою, до Вас, Ніно!
Михаил Онищенко2 03.06.2017 05:54 Заявить о нарушении
Щасти Вам в усьому))
З теплом,
Нина Тоненкова -Подольская 03.06.2017 07:07 Заявить о нарушении