СЪТЕ КЪЛО!!!

СъТеКъЛо!!!...

   -  Лучение!!!(О)...   Людей!!!(Л)...         (ЛО)

   -  КО ОН ЦЕ ЕН ТЪРИ РУ ЕТ!!!...   (КЪ)

   -  ТЕ БЕ Ее!!!...                (ТЕ)

   -  СЪВЯ ЯЗЬ!!!... -                (СЪ)


ТО ОО - СЪТЕ КЪ ЛО ОО!!!... -  ПЪРО ЗЪРА АЧ НО ОО!!!... -

   -  ГЪДЕ Ее - СЪ ВЯ Яя ЗЬ -  Уу ДА ЛА Аа СЬ!!!... -

АСЬ???...

    -  Аа аА СЬ!!!... -

       АСЬ

    

               

         


Рецензии