НА Аа - СЕ БЯ Яя!!!

ЧЕ РЕ ЗЪ -  СЪ ТЕ КЪ ЛО ОО!!!... - ВИ Ии ДИ МЪ -  МИ Ии РЪ!!!... -

   -  Аа -  ВЪ - ЗЕ ЕР КА ЛО!!!... - ТО ОЛЬ КО - Се Бя яЯ!!!... -

ТА Аа КЪ -  То оо Ли Ка - Се Ре Бъра!!!... -

   -  ВЪ ЗЪ ГЪ ЛЯ ЯД - МЕ НЯ Яя Ее ТЪ!!!... - НА Аа - МИ ИР!!!... -

ТЕ БЯ Яя!!!...

   -  НА Аа - СЕ БЯ Яя - Ии иИ - Се Бя яЯ!!!... -

      ЯЯ


Рецензии