Я мандрую дорогами
Я мандрую дорогами,
Зі своїми тривогами.
І несу хрест важкий,
То чому ж я такий?
Чи така моя доля,
Як гірка та неволя.
А душа десь літає,
Може щастя шукає.
Нема сну і покою,
Лиш туга за тобою.
І сум тисне груди,
Та тебе не забуде.
То лиш маю надію,
Про яку тільки мрію.
Я зустрінусь з тобою,
Попрощаюсь з журбою.
І не добрі ті люди,
Їх немало повсюди.
Вони нас розлучили,
Не дай Боже їм сили.
Та нехай вони знають,
Що мене не зламають.
Я ж пішов мандрувати,
Собі долю шукати.
І як буде, так буде,
Я погане забуду.
Та звернуся до Бога,
Поки в серці тривога.
Поможи мені Боже,
Хто крім тебе поможе?
Навчи, в світі жити,
І життя, як любити…
08:30.21.04.2017.
Свидетельство о публикации №117042103219