Онуки Сонця i Землi
Ліс поміж пагорбі все іще спить,
Огненні промені - пісня ранкова
Вісоко в небо вільно летить!..
'
Ясному небу слава навіки,
Небо нам батько, матір - Земля!
Ирій - Вкраїна, а син їхній - я!
Свидетельство о публикации №117042112200
Евгения Зинченко 14.01.2018 01:49 Заявить о нарушении