19 КВiТНЯ

Коли таке було, щоб сніг
укрив квітки на абрикосах?!
Та так на віти щільно ліг, –
Не дерево, а дівка боса.

Зігнулась, холодно ж бо як!
довірлива, ось-ось заплаче.
А з абрикосою і я
Розгублена, – зима неначе.

Радіє щиро дітвора,
Он, «бабу» вже яку зліпили!
Зимові дні з свого двора
В дворі веснянім заблудили.
20.04.2017.


Рецензии