Бiлий цвiт. Бiлий снiг
Білий цвіт. Білий сніг,
Це якась сюреальність.
Навкруги. Все так гарно,
І розкішно цвіло.
То ж чому і навіщо,
Нам ця реальність?
Все кругом замело,
Та ще й як, замело.
Може десь у природі,
Зламався годинник.
Коли уже в квітні,
Все мете і мете.
І мені чомусь сумно,
Що воно так виходить.
Бо черешня та вишня,
У цей час цвіте.
Знаю сніг ненадовго,
За день, два, розтане.
Та залишить без ягід,
Нас, солодких таких.
І в пам'яті нашій,
Він спогадом стане.
Коли ще засніжить,
Й бід наробить лихих.
11:15.20.04.2017.
Свидетельство о публикации №117042004790