А минулого року було теплiше

А минулого року було тепліше –
Саме цього дня, у цей же час.
А вірші минулого року інші
Я страждав, складав і писав для Вас.

А тепер – кружляє сніг і кружляє…
Невесняний сум у квітневій душі.
Вас любов'ю минулою благословляю –
І для Вас не писатиму зимних віршів...


Рецензии