Серце взяло вночi високу ноту, або За смужкою

Серце взяло вночі високу ноту –
зовсім вискочило за п'яту смужку.
Головне тепер – не сісти в калюжу
і продовжити серця найвищу роботу.

Я не знаю, як серце просити про тишу:
ми ведемо постійно такі діалоги,
що усе зрозуміти спроможні лиш боги,
у яких є дипломи серцевого вишу.

Той, над п'ятою смужкою, звук особливий –
він дарує обов'язки вищої суті...
Він дарує можливість Божественне чути
і про вищу нагадує нам справедливість...


Рецензии