Крихта Льоду

Із пазуристих лап, ночей нетлынних,
Де сутінки в собі ховають прохолоду
Тікають постаті від дум безплідних
Й обличчям падають у чорну воду

Ховаємось від себе. Де ми?
У вічних пошуках завжди одні
Навіть відкривши очі... Темно,
Навіть не чути голосу в пітьмі

Ми впевнені, ми летимо до неба,
Крізь віддзеркалення в отій воді,
Що тьмарить розум і ламає ребра,
Зводячи в тілі царства крижані

Із пазуристих лап, ночей нетлынних,
Де сутінки в собі ховають прохолоду
Тікають постаті від дум безплідних
І перетворюються в крихти льоду...


Рецензии