Сон

Ти примарився мені цієї ночі,
я так зраділа, що побачила тебе!
Знову зазирнула в ті чудові очі,
та помітила в них щось трагічне та сумне.

"Друже, розкажи мені, що сталось?
Чи ти не радий бачити мене?"
Я питала, але так і не дізналась,
невже щось дійсно сталося страшне...

Але стояв ти опустивши руки,
немов і зовсім мене не помічав,
Зажурилась, бо не хотіла я розлуки,
та все ж згадала, що розлучило нас...



Присвячується моєму близькому другу Олегу.


Рецензии