тема виходу нема

Ти кажеш~ виходу нема
Хоча сам мрієш про потойбік
Ти кажеш~ Тема ~забуття
Її позбутись~ не виходить

Все вірно кажеш, так і є
Вона впивається мов голка
Так коротко і дуже тонко
Але цей слід не оминеш
(С)
17.04.17 23:25


Рецензии