ЛУ УЧ ШЕ Ее!!!

ИС ТИ НО ОЙ!!!...

   -  НЕ ЛЬ ЗЯ Яя!!!...

   -  ОВ ЛА ДЕ Ее ТЬ!!!... -

КЪ - НЕ ЕЙ!!!... - МО ОЖ НО ОО!!!...

   -  ЛИ Ии ШЬ -  ПЪРИ КО ОС НУ Уу ТЬ СЯ Яя!!!... -      (ЭЙ ДО ОС)

МЪНЕ Ее НИ Ее!!!...

   -  ПЪРИ БЪЛИЖЕ ЕНЬ ИЕ!!!... -  КЪ  - НЕ ЕЙ!!!... -

СЪ ТА Аа НЬ!!!...

   -  НА Аа -  МЪГЪНО ОО ВЕ ЕНИ Ее!!!... -  ЛУ УЧ ШЕ - ЛУ Уу ЧЬ - ШЕ Ее!!!... -

      ЕЕ

      P.S

      Ее -  ЕСТЬ(Е)  ВЪ  ТЕБЕ(е)

      ШЕ -  ЕСТЬ(Е)  ТЪРИ  СЪТЪРЕЛЫ  СЪВЕРЪХУ(Ш)

      ЧЬ -  ДАРЪ(Ь)   КЪРА СО ТЫ(Ч)

      ЛУ -  ПЪРИБЪЛИЖЕНИЕ(У)  ЛЮДЕЙ(Л)

      УЧ -  ДО ПО ОЛ НЕ НИЕ !ЧУ!

      ЧУ ДО - ЛУЧЕНИЕ(О)  ДО БЪРА(Д)  ПЪРИБЪЛИЖЕНИЕ(У)  КЪРА СО ТЫ(Ч)

      ВЕ -  ВЕ ДЕ ЕНЬ ИЕ

      ДЕ -  ЕСТЬ(Е) ДО ОМ(Д)

      ЕНЬ -  ОБ РА АЗ

      ИЕ  -  СЪВЯЗЬ  СЪ  БОГОМЪ =  ЯТЬ(БУКЪВИЦА)

      

   


Рецензии