Iноземним емiсарам

(від козака із Запоріжжя)

Полонили Україну
Іноземні емісари,
І як ту малу дитину,
Вчити розуму поч;ли.

Вчать, як хліб пекти нам смачний,
Чи не їли калачі
Наших пекарів козачих,
В Україну їдучи?

А ще вчать нас, як любитись,
Зраджувать свою дружину,
Та як краще збагатитись,
У лиху таку годину.

По ТВ їх бачив й слухав,
SEX не як Адам і Єва,
Навіть через рота й вуха,
Є й сім`я одностатева.
 
А ще вчать нас як молитись,
Богу як нам уклонитись.
Ви шалені, чи не вчені?
Ми ж раніше вас хрещені.

Тож, шановні посланці,
Нам від вас одна порада,
Як нам краще знять штанці,
Показати звідси зада.


Рецензии
Спасибо, земляк! С ув. М. Б.

Мария Булава   04.09.2017 10:14     Заявить о нарушении