за резолюцiю РБ ООН 2334!
последнее время - это совместное голосование против Израиля в ООН.
Из газет
Оцю свою цікаву повість
ось так почати я б хотів:
в нас, українців, принциповість -
важніша з інших почуттів!
Коли жили ми під ляхами
і канчуками вчив нас пан,
хоч нас шмагали до нестями,
були перерви між доган.
Тоді ми жидівню безмозку
вмивали юшкою як слід...
За що? Та хоч - за матку боску!
За християнський небозвід!..
Як стали ми під москалями -
на довгий та нещасний час, -
ревіли ми, ревли волами,
що ясла геть порожні в нас.
Якщо ж ярмо шмугляло шию -
жидів ми били залюбки,
і так спасалі мы Расію,
що вбиті вщерть були жидки...
Коли загарбали нас німці
і скрізь зробили в нас бедлам,
ми знов-таки пішли на принцип:
зробили орднунг ми жидам.
Бо звісно: в них чутливість менша,
чи навіть геть нема, бува;
й оскільки юди - унтерменші,
здали їх в гетто - й на дрова...
Тепер, коли в нас росіяни
і Крим забрали, і Донбас,
ми ладні дати трохи шани,
щоб пожалів Ізраїль нас;
але якщо є шанс на теє -
свій робить вибір весь наш люд:
юдеїв - вигнати з Юдеї!
зламати житла в тих іуд!..
У нас - могутня принциповість,
ідейність наша - будь здоров!..
Шо-шо? Ви шо, яка там совість,
як чуємо жидівську кров!
(Грудень 2016)
Свидетельство о публикации №117041704076