Порошенко не брехав...

А Порошенко не брехав,
І стали краще жити діти,
Лише себе на ВИ назвав,
І в нього діти стали жити,

Та не брехав він і тоді,
Коли казав, що буде краще,
І в Україні ліпше жити,
Він особисто всім довів,

І сам почав він краще жити,
А діти, як і вся сім'я,
Їм теж на Україні краще,
Коли синочок депутат,
 
Напевно і таткові краще,
І друзів, теж він не забув,
На призволяще їх не кинув,
І все, що їм пообіцяв,

Він виконав, їм стало краще,
І ось, мій висновок такий,
Наш президент такий правдивий,
А в остальному винен ти,

Але ж його тоді ти вибирав,
І ти, його привів до влади,
Не ображайся ти на нього,
Його ти сам обрав такого.


Рецензии
Я хоть по вкраинской мове ни в зуб ногой, но, удивительно, всё понял!

Мыкола Питерский   17.04.2017 10:09     Заявить о нарушении
Это не может не радовать)))

Бекицер Бабай   17.04.2017 11:30   Заявить о нарушении