Нi львiв, ян... Нi янголiв... Нi дощу...

Ні львів'ян... Ні янголів... Ні дощу...
Місто ніжно спить, мов мала дитинка.
Можна надивитися досхочу:
Львів у сонці ранішнім – як картинка.

Хочу тихо хукнути: пара з вуст
Полетить легенька, немов пір'їнка.
Я один у Львові, та не боюсь –
По старій бруківці пройдуся дзвінко.

І годинник Ратуші п'ять разів
Відповість на кроки – відлунням дзвонів...
Хтось із перших янголів вже злетів –
Лоскотать атлантів старих балконів...


Рецензии