Краю мiй

Україна — край слобожанських дiбров,
I полiського Свiтязя води прозорi,
Ти як мати для нас i як перша любов,
I як донька, яку ми плекаєм в долонях.

Україно моя — ти веселка в пiвнеба,
В очах дIвчини сяєш малюнком весни,
Ти вогонь гопака i ставкiв прохолода
Де тумани шепочуть немов чаклуни.

Краю мiй —  ти степи, аж за обрiй,
Там, де вiтер панує  i пiсню спiва,
Де над хатою батька лелеки збираються в вирiй,
I в долонях бабусi на всiх вистачає  тепла.


Рецензии