Нiч обманювати не вмie

Ніч обманювати не вміє:
пригорнулась – і вся моя.
Без обману і вітер віє –
вітру теж довіряю я.

Так і хочеться – без обману,
без нещирості, без лапок –
скласти добрий вірш про кохану,
віднайти про любов рядок.

Та лишаються ніч і вітер –
не удавані, не пусті...
З ними легше мені по світі
дошукати вірші прості...


Рецензии