Ти хвалилась мурашками, наче вони - дiаманти

Ти хвалилась мурашками, наче вони – діаманти.
Ти долоні мої притулила до шкіри: «Відчуй...»
Я люблю відчувати дівочі безхитрісні мантри.
Я – відчув. Ти – всміхнулась: «Мурашок моїх завіршуй?»

Що сказати: ти вся – з діамантів найкращих мурашок.
Обіймаю міцніше: хвилююсь за вас – за усіх.
Ці мурашки милесенькі – дорогоцінності наші.
Я вважаю, що деяких – і цілувати не гріх...

Віршувати дівочих мурашок – приємна робота.
А тим більше – найкращих у світі, хороших таких.
А іще – під долонями ніжно відчути спекоту,
Бо мурашки зігрілися враз од моєї руки...


Рецензии