Любов будь-яку, хоч малесеньку, хоч нетривалу
Любов без майбутнього. Спалах щасливий на мить.
Любов – і найменша – людину завжди рятувала.
Любов, за якою душа дні і ночі болить.
Зустріти. Впізнати. Одразу розкрити обійми.
Хай кажуть, що хочуть, за спиною – Бог їм суддя.
Хоча б на момент до любові – у холод, у прийми.
І вже не віднімуть – з любові нема вороття.
І вже не забути коханих очей візерунок.
І подумки в пам'ять вертатись – як в тайну із тайн.
...Любов – навіть та, що минає, – завжди порятунок.
І навіть любов, що минула, – це спогадів рай...
Свидетельство о публикации №117041511615