Не промовляй мою молитву

Не промовляй мою молитву:
Вона – моя, лише моя.
Моя молитва – гостра бритва,
Якою болі краю я.

Сама знайшла слова для неї.
Сама складала у рядки.
Тепер молюся однією
Молитвою, бо ти такий

Один. Лиш ти молитви гідний.
Люблю. Молюся. Не мовчу.
І дуже часто слово "рідний"
В моїй молитві шепочу...


Рецензии
Очень сильное, Коля. Очень.

Анна Рыжая   21.04.2017 09:25     Заявить о нарушении
А знаешь, великое счастье - быть Тобою читаемым
Спасибо

Миклош Форма   21.04.2017 10:02   Заявить о нарушении