Livou knopkoyu myshi

«…Лівою кнопкою миші»

Подивитись на посмішку коштує грошиків.
В кошик клади, користуйся, продовжуй.
У соц мережах забракло би кошиків,
Ковтай лицемірство та гарно прожовуй.

Прожовуй, спокійно. Іще один кошик
Зі спамом… Залишиш оцінку свою.
Чорний список блокує - подайте-но ножик,
Відрізав би запросто всяку брехню.

Проростають коралами, ріжучи кількістю
Лайки, репости, підписки і коменти.
Ти ненавидиш більше із нОвою швидкістю,
І сліпнеш у сітці, ідучи навпомацки.

Дзеркало висне, відсвічує пОмилки.
Ти впевнений, що вже давно не такий.
Театр без сцени? Олівець і без гострилки?
Авжеж ти гадаєш, що досі живий…

Ти помер непомітно, ніхто не завадив.
Десь між рекламою і фотообробкою,
Тебе заховали де вперше ти збавив
Швидкості клацання лівою кнопкою…

13.04.2017


Рецензии