Вона уже завмерла за плечима

Вона уже завмерла за плечима –
вона, котру не усвідомив я.
Дивилась в душу вічними очима –
ще невідома, але вже моя.

І зазирала до віршів наївних.
І усміхалась простоті рядків.
І знала, що поезія невинна
не висловить всього, що я хотів.

І розуміла, що вірші не в змозі
окреслити всі тіні і вогні...
Вона свого чекала часу – проза.
І крізь вірші вже марилась мені...


Рецензии
Понимаю...
Пусть и с прозой всё сложится! Удачи!

Фили-Грань   14.04.2017 06:54     Заявить о нарушении
Пусть будет так, как Он велит: Веселих Свят!

Миклош Форма   14.04.2017 14:09   Заявить о нарушении