Самиця

Вони там билися до смерті,
Вона стояла в стороні.
Вже роги зламані і стерті,
А шкіра темна от крові.

"Я вибрала того, хто жити,
Навчить моє ласкаве дитинча.
І хай тут смерть завершує кружити,
Бо справою зайнятись хочу, Я!"

13.04.2017 (03:00)


Рецензии