Ходай бирэ...

Туры юллар юк мы икэн.
Уземэ бирэм сорау.
Туры булыр дигэндэдэ.
Кешегэ оят солэу.

Килеп чыга кире кутле.
Син уйлаганча тугел.
Йорэк маен туккэн купме.
Уйнагач кирелеген.

Кире тугелдэ дип эйтэм.
Башымны тоя-тоя.
Уйланып эллэ китэмен.
Карамат аулия.

Ходай бирэ хэр кешегэ.
Тэмнелэрен тормышнын.
Оныттырмый эчесендэ.
Точесендэ язмышнын.


Рецензии